Kellemes kötetek a bestseller romantikus könyvek

bestseller romantikus könyvek

Az érzelmekkel teli, romantikus témájú könyvekről elmondható, hogy mindenki kedvencei, nemtől és életkortól függetlenül. A bestseller romantikus könyvek csodálatos tagja Nicholas Sparks Szerelmünk lapjai című műve. Ebben a történetben a férfi bármire képes annak érdekében, hogy még egyszer felidézze és elmesélje élete szerelmének, miszerint az összetartozásuk mindenek felett való. A szőke herceg és a mély érzelem kikerülhetetlen a bestseller romantikus könyvek oldalain, hiszen a szerzők olyasmit is közölhetnek így, ami a legmélyebb és legtisztább emocionális bensőjükből fakad.

Ennek pedig a leghitelesebb közvetítője leginkább a szerelem. Ugyanígy van ez a Büszkeség és balítélet, a Birtoklás-trilógia és a Fehér Gallér sorozat esetében is. Borsa Brown Az arab című könyvében, de még Christina Lauren Gyönyörű rohadék alkotásában is kiválóan működik az ötlet. Igen hosszú a bestseller romantikus könyvek listája, amelyeknek szinte mindegyikében szerepel a tökéletes férfiideál. Még többet olvashatunk erről a mirasabo.com portálon.

A Magyar bestseller érdekes kiadvány

A regények célja nem más, mint szórakoztatva ismeretekhez juttasson, bármi legyen is az olvasó érdeklődési köre. A Magyar bestseller igen széles palettával várja az olvasókat, amiben szerepelnek romantikus, szerelmes regények, valamint thrillerek is. Mindegy, hogy a hatalmas kínálatból melyiket választjuk, ha a műben szereplő férfi karakteréről van szó, akkor szinte ugyanazokat a jegyeket figyelhetjük meg mindegyiknél. Például Borsa Brown Maffia könyveiben egy olasz maffiafőnök a gonosz, de mégis vonzó karakter, főszereplő.

Ugyancsak egy olasz, mocskos szájú maffiavezér a főszereplője a másik Magyar bestseller kiadványnak, aki Blanka Lipinska 365 nap című könyvében szerepel. A kategória másik jeles képviselője a Birtoklás-trilógia, amiben egy jól képzett pénzember, örökös aranyifjú milliárdos életén át szemlélhetjük a kulturális és osztálykülönbségek, hatalmi játszmák, összeesküvés elméletek kínálta lehetőségeket, írói vagy olvasói szempontból. Tehát ez a Magyar bestseller is érdekes témákat boncolgat.