Hazánk büszkesége a Mátraderecske mofetta

Mátraderecske mofetta

A lábpanaszok megkeseríthetik a mindennapokat, de szerencsére sok gyógymód létezik, amelyekkel a tünetek enyhíthetőek. A Mátraderecske mofetta csodálatos élményekkel gazdagíthatja az oda ellátogatókat. Története 1992-ben kezdődött. Ebben az évben egy kisebb földrengés következtében intenzívebbé vált a többnyire szén-dioxidból álló gázfeltörés. A gyógygáz fürdő pozitívan hat az érrendszeri és a reumatikus betegségekre. Kúraszerűen érdemes alkalmazni. Egy terápia 15 alkalomból áll és a fürdőben 20-25 percet kell tölteni.

Ez idő alatt a felszívódó gáz hatására a bőrerek kitágulnak és fokozódik a kapilláris keringés. A Mátraderecske mofetta kollektívája szeretettel várja a vendégeket a hét minden napján. A visszajelzések alapján kijelenthető, hogy a betegek teljes mértékben elégedettek a gyógymóddal. A felhasználóknál javul a kedélyállapot, kevesebb gyógyszerre lesz szükség, jelentősen megnő a járástávolság, a teljesítőképesség, valamint csökken a lábzsibbadás érzete. A Mátraderecske mofetta országszerte ismert és kedvelt gázfürdő.

Érszűkületes láb kezelése otthon egyszerű módszerekkel

Érdemes tudni, hogy ezt a betegséget a verőerek és az artériák falának beszűkülése okozza, pontosabban a lerakódott koleszterin kristályok képződése. Az érszűkületes láb kezelése otthon életmódváltás által lehet sikeres. Amennyiben káros szokásai vannak, azokat célszerű elhagyni. Statisztikai adatok szerint, a betegséggel küzdő emberek 80 % dohányzik. Az étrend megváltoztatása rendkívül fontos dolog. Be kell iktatni a koleszterinben szegény ételeket a napi menübe. A rendszeres mozgás szintén elengedhetetlen a gyógyulás érdekében.

Az érszűkületes láb kezelése otthon fokhagyma fogyasztásával eredményesebb lehet. Ennek a természetes növénynek az értágító hatását mindenki ismeri. Nemcsak az ereknek tesz jót, hanem csökkenti a magas vérnyomást is. A mustármag és a galagonya is pozitív hatással van a tünetek enyhítésére. A galagonya csökkenti a koleszterinszintet, aminek köszönhetően megelőzhető az elmeszesedés. Az érszűkületes láb kezelése otthon egyszerűbb, mint gondolná. Tegyen meg mindent a mihamarabbi gyógyulásért!