Dobble, az összpontosítás játéka

dobble

A hosszú őszi és téli estéket mindenki szeretné egy kicsit feldobni valamilyen tartalmas szórakozással. A tévé előtt való lustálkodás vagy a telefon pörgetése helyett, a Dobble társasjáték remek kikapcsolódást kínál a kicsit nagyobb gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt.

Az iskola, munka után természetesen mindenki valami könnyed dolgot szeretne, hiszen az egész napi hajtás után már nem biztos, hogy bonyolult, szellemileg vagy fizikailag megerőltető tevékenységekre vágyunk. Szerencsére van olyan társas is, ami egyszerű, mégis izgalmas. A Dobble pontosan ilyen, hiszen ez nem más, mint egy gyors, pörgős, könnyen tanulható társasjáték. A gyermekek körében roppant népszerű, de a felnőttek is szívesen bekapcsolódnak egy-egy körbe. A lényege tulajdonképpen az, hogy felismerjük az azonosságot a kártyák között. A Dobble tehát egy memóriajáték, ami így készségfejlesztő is. Nagyon mozgalmas, hiszen ez a teljes összpontosítás izgalmas játéka. Bár figyelni kell a játékmenet alatt, a szabályokat pillanatok alatt el lehet sajátítani. Ez a tulajdonsága pedig meghozza a kedvet a játékra.

A gyermekek figyelmét nem lehet nagyon sokáig lekötni, hiszen ők különösen aktívak és állandóan igénylik az új ingereket. A Dobble azért is kiváló, mivel nem egy hosszantartó, unalmas módja az időtöltésnek, hanem dinamikus, megunhatatlan. Egy játék rövid ideig tart, de annál intenzívebb kikapcsolódást biztosít. Kis helyen elfér, ezért kirándulásra, iskolába, barátokhoz bármikor elvihető. Az okosjatek.hu webáruház kínálatából természetesen nem hiányozhat. Megrendelhető akár most is, kiváló áron és feltételek mellett.