Az eltolható polikarbonát medencefedés igen praktikus

medencefedés

Amennyiben a kerti medence tulajdonosa szeretné megóvni az objektumot az időjárás viszontagságaitól, a szennyeződéstől vagy élvezné az úszást a hűvösebb hónapokban is, a megoldás egy fedőszerkezet telepítése. Igen praktikus az eltolható medencefedés átlátszó vagy opálos polikarbonát lapokból álló, könnyen kinyitható és bezárható konstrukcióval. Ez az alapanyag kiváló hőszigetelő és hőelnyelő és kialakítható belőle alacsony, közepes vagy magas medencefedés.

Az alacsony változat esetében a vízben lehet úszni, de a járkálást, az állást ez a szerkezeti kialakítás nem engedi meg, mivel a belmagassága maximálisan 70 cm. A középmagas elegáns, félköríves profil kialakítású a konstruktív funkcionalitás jegyében, ez már több mozgásteret biztosít, mivel a belmagassága 80 centiméter és 2,10 méter között alakul. Az elegánsan magas medencefedés célja a teljes konformitás biztosítása és ennek hála akár testedzés is végezhető a medence szélén, ez a szerkezetigény esetén akár több méter magas is lehet.

A zsaluköves medencék gyorsan kiépíthetőek

A kertes házzal rendelkezőknek van lehetőségük arra, hogy igény esetén szórakozási, kényelmi funkciókat biztosító vizes objektumot építsenek ki a portájukon. Széles körben népszerű a prémiumminőségű vasbeton szerkezet mintájára a zsaluköves medence építés, amit igen gyorsan és jutányos áron lehet telepíteni, egyedi formában és méretben. Zsalukőből kerülnek kiépítésre az ilyen jellegű medencék, masszív vasbeton alapra. A zsaluköves medence építés esetén a vízzel érintkező réteg víz- és fagyálló erős fóliával van borítva.

A szöveterősítő fóliaburkolat sokféle színben és mintázattal áll az érdeklődők rendelkezésére. A dekoratív értékkel is bíró fóliasávokat speciális hegesztéssel és ragasztással rögzítik egymáshoz. Lehetőség van az innovatív technológiájú konstrukcióépítés következtében az egyedi igények biztosítására is, mint amilyen a lépcső, az ülőpad és a gyermeknek szánt sekély medencerész. A zsaluköves medence építés megtervezéssel és kivitelezéssel együtt már 2-3 héten belül megvalósulhat.