A geotextil világszerte ismert

geotextil

Amennyiben szeretne egészséges gyümölcsöket és zöldségeket termeszteni a kertjében idő- és energiatakarékosan, akkor ne habozzon tovább! Szerezze be a geotextil valamelyik változatát és csökkentse a növényvédelmi költségeket! A gyapjú mulcs tökéletesen megfelel erre a célra. Ez a puha szőnyeg óvja és ápolja a talajt. Meggátolja a gyomosodást, valamint a csigák és egyéb kártevők terjedését. Pozitívuma, hogy víz- és légáteresztő, ezzel biztosítja a tökéletes mikroklímát a talajnak és a növényeknek. A felhasználásával a termőföld nem szárad ki, vagyis nem alakul ki pangó víz és penészedés.

Kevesebb vízmennyiségre lesz szükség az öntözés során. A gyapjú mulcs vegyszermentes, természetes anyag és 100 %-ban lebomlik. A szezon végén trágyaként bedolgozható a talajba. A geotextil alkalmazásával csökken a talajbolygatás, ennek köszönhetően a termőföld minősége javul. Remek választás kerti növények és fák gondozásához. A geotextil véd a kiszáradástól, az eróziótól és az UV sugárzástól. Beszerzésével kevesebb vegyszert kell majd használnia.

Felszíni öntözőrendszer minden kertben jól jön

A termék megvásárlásának rengeteg előnye van. A felszíni öntözőrendszer kiváló hatással van a növények egészségére. Maximalizálja a termesztést és minimalizálja a vízfelhasználást, illetve az energiaköltségeket. Egyszerűen telepíthető és hordozható. Gyakran programozható funkciókat is tartalmaz. Az automatizált berendezés kényelmes, pontos és komfortos megoldás a talaj nedvesen tartására.

A nagyszerűen megtervezett vízelosztásnak köszönhetően, nem történhet meg az a dolog, hogy a kert egyik része több, a másik pedig kevesebb vizet kap. A felszíni öntözőrendszer mindig ugyanabban az időben kapcsol be, vagyis a locsolás mindennap percre pontosan történik. Ez előnyös a növények fejlődése szempontjából. Az alkalmazásával rengeteg időt és energiát takaríthat meg. Bármikor elmehet otthonról és nem kell aggódnia, hogy nem ér időben haza. Légfrissítő tulajdonsága is van, hiszen leköti a port, ami által tiszta, üde levegőt biztosít a kertben.