Új garázs és energia tanúsítvány egy kalap alatt

Nem gondoltam, hogy lehet ekkora mázlim, de tulajdonképpen valahogy mégis sikerült mindent, egy kalap alatt intézni. Mármint úgy mindent, hogy igazából nem is számítottam másra, mint az energia tanúsítványra, amit eredetileg szerettem volna elintézni. Aztán ehhez képest még egy 100 000 forintos ajándékot is kaptam az energia tanúsítvány mellé az e-tanusitas.eu-nál.

A teljes sztori úgy nézett ki, hogy a házunk eladása miatt muszáj volt megkeresnem egy vállalkozást, ahol tudnak nekem segíteni az energia tanúsítvány elkészítésében. Egy régi épületről van szó, szóval érthető, hogy eddig miért nem rendelkeztem bármi ilyesmivel. Viszont most már nem lehet megkerülni az ilyesmit, az ingatlanosunk is jelezte, hogy szükség lesz erre és az ügyvéd is megerősítette, hogy a szerződésen majd szerepelnie kell a tanúsítvány számának, ha sikerül eladni az ingatlant.

Megrendeltem a szolgáltatást az e-tanusitas.eu-tól, mert őket ajánlotta az egyik ismerősünk. Nem bántam meg a dolgot, mert nagyon gyorsan elkészült a dokumentum, gyakorlatilag a felmérés másnapján meg is kaptuk az energia tanúsítványt. Vidéki ingatlanról van szó, ráadásul egy nagyobbacska családi ház a maga 166 négyzetméterével. Ennek ellenére mindösszesen 36 990 forintot kellett fizetnem azért, hogy a szakember eljöjjön hozzánk és felmérje a terepet, majd elküldjék nekem egy napra rá az elkészített energia tanúsítványt. Egyrészt, az egész folyamat egyszerűsége is nagyon tetszett, másrészt pedig hogy tartották, amit ígértek a határidőt illetően és ez szerintem manapság nagyon ritka – főleg, ha ennyire szorít az idő a vállalásban.

Mindemellett pedig egy hatalmas ajándékban is részesültünk, amiről nem tudtunk, mert akkor még nem volt fenn a honlapon, az e-tanusitas.eu-n, vagy csak nem vettem észre, hogy ez is ott van. A lényeg, hogy gyakorlatilag 100 000 forintot kaptunk ajándékba, amit egyedi garázsra tudunk költeni a Garage Factory Kft-nél. Nem ismertem őket korábban, de ezért is köszi az e-tanusitas.eu-nak, mert már meg is rendeltük az új otthonunkhoz az egyedi garázsunkat, amihez így jelentős kedvezménnyel juthattunk hozzá.

Az már csak mindennek a teteje, hogy még az ügyvédi költségeket illetően is igénybe tudtunk venni egy kedvezményt, amit szintén az energia tanúsítvány megfelelő helyen történő megrendelésének köszönhettünk. Mindent figyelembe véve azt hiszem kijelenthetem, hogy jó döntés volt ezt a vállalkozást választani, mert a munkájuk minősége és az áraik is kifogástalanok, minden esetben. Ráadásul most ezekkel a kedvezményekkel tényleg sokat tudtak nekünk segíteni a gyorsabb előre haladásban, úgyhogy ezért külön köszönet is jár. Ha másnak szüksége van ilyen szolgáltatásra, ezt követően az e-tanusitas.eu-t őszintén tudom ajánlani, ahogyan a Garage Factoryt is. Az energia tanúsítvány tényleg villámgyorsan elkészülhet, csak a jó szakembereket kell hozzá kifogni.