Nem ismer lehetetlen a Bosch ütvefúró

ütvefúró

A kemény anyagokba nem lehet egy sima fúrógéppel és fúrószárral lyukat fúrni. Szükség van egy erős, strapabíró ütvefúró eszközre és persze a megfelelő fúrószárra. Aki régóta használ Bosch termékeket, tisztában van vele, hogy ehhez a feladathoz tökéletesen beválik az AdvancedImpact 900 masina.

Az innovatív Bosch Kickback Control funkciónak köszönhetően, illetve a kétfokozatú hajtóművel biztosan megfelel a szakemberek, ezermesterek és barkácsolók minden igényének. Az ütvefúró mellett szól továbbá a tartós, robusztus kialakítás és a maximális teljesítmény, ami a gépet kiválóvá teszi az igényesebb fúrási munkákhoz is.

A siker titka a nagyon erős, 900W-os motorban rejlik, amihez társul a már említett kétfokozatú hajtómű és a továbbfejlesztett ütvefúró mechanizmus. Ennek a hármasa garantálja, hogy a legnagyobb furatátmérőkkel is gyorsan és gond nélkül megbirkózik a gép és teljesen mindegy, hogy milyen alapanyagról van szó.

A tartósság pedig a fémből készült háznak köszönhető, aminek hála éveken keresztül ellenáll a pornak, kosznak és mindenféle szennyeződésnek, nem is beszélve az ütésekről. Az ütvefúró konstans elektronikája is szót érdemel, hiszen mégiscsak ennek köszönhető a kiváló eredmény. A fordulatszámot terhelés alatt is automatikusan állandó szinten tartja a Bosch AdvancedImpact 900.

A Dremel a sokoldalúságról szól

Sokaknak van szüksége egy multifunkciós szerszámra. Ezt az igényt felismerve alkotta meg a Dremel a Fortiflex szerszámot, ami egy nagy pontosságú, hatékony és magas minőségű eszköz. Egy nagy teljesítményű, 300 W-os motorral rendelkező, szabadalmaztatott flexibilis tengelyből, egy cserélhető markolatból és sebességvezérlésre alkalmazható pedálból felépülő gépről van szó.

A Dremel terméke biztosan nem fog csalódást okozni, ha famegmunkáláshoz, kőfaragáshoz vagy épp ékszerkészítéshez kell egy jó szerszám. Természetesen rengeteg egyéb kézműipari munkához is bátran bevethető a Dremel tartozéka. Akinek felkeltette az érdeklődését a produktum, az még több infót talál róla az onlineszerszam.hu oldalán.