Mekkorák jelenleg a kandalló árak?

kandalló árak

Egyre többen veszik fontolóra egy kandalló beépítését, a benne rejlő lehetőségeket és a fűtőanyag árakat figyelembe véve. A kandalló árak manapság nem mondhatóak kifejezetten magasnak, főleg ha egy ilyen fűtési berendezésre, mint hosszú távú befektetésre gondolunk. Ha pedig figyelembe vesszük azt a tényt, hogy kandallóval az egész lakást is felfűthetjük, akkor még inkább korrektnek fogjuk találni a költségeket.

Mivel fával és szénnel egyaránt működik, jelenleg a legköltséghatékonyabb fűtési megoldások közé tartozik. A kandalló árak természetesen cégenként változnak, valamint annak függvényében, hogy milyen típusról beszélünk. A benkel.hu weboldalon komplett árlistát tekinthetünk meg, amin szerepelnek nemcsak a különféle kandalló árak, hanem a kiegészítőkkel járó költségek is. Itt tételesen fel vannak tüntetve a légfűtő és vízteres kandalló tűzterek árai, valamint az olyan kiegészítőké, mint az ajtók, grillezők, hőcserélők, szabályzók, érzékelők, stb.

A beépített kandalló árak több tényező függvényében változhatnak

Egy kandalló megvásárlása és beüzemeltetése előtt, természetesen mindenki igyekszik felmérni a költségeket. A beépített kandalló árak változhatnak az adott típustól, a felszereltségtől, valamint a gyártásához felhasznált anyagtól egyaránt. Tény, hogy a Benkel Kft. kizárólag első osztályú anyagokkal dolgozik precíz, alapos kivitelezéssel. A második generációs családi manufaktúrában előállított termékek árai a vállalkozás oldalán megtalálhatóak, azonban ha valaki plusz információt szeretne ezekkel kapcsolatosan, az a weboldalon keresztül megteheti.

A beépített kandalló árak esetében azt a következtetést lehet levonni, hogy egy frontüveges minimál dizájnnal, konvekciós burkolattal felszerelt légfűtő kandalló tűztér bővel félmillió Forint alatt elérhető. A beépített kandalló árak a cég weboldalán minden termék esetében fekete szerelvényekkel (kilincs, gombok, zsanér) értendőek. Az egyénileg igényelt kiegészítők természetesen plusz összegekért rendelhetőek meg.