Könnyebb a malter előállítása a habarcskeverővel

habarcskeverő

Építési és felújítási munkák során a szakemberek mindig a hatékonyságra törekednek. Bizonyos szerszámokkal valóban gyorsabban és egyszerűbben tudnak dolgozni, remekül helyettesítve a kézzel végzett, gyakran igen időigényes munkát. Pontosan ezt teszi a habarcskeverő, ami a malter előállítása során lehet a segítségükre.

Egy olyan matériáról van szó, ami a téglák, kövek, illetve a falazásra használt egyéb anyagok kötőanyagának számít. A malter legfőbb feladata, hogy kitöltse az építés során keletkező hézagokat és úgymond összeragassza, összekösse az építőelemeket. Nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a teherelosztás a lehető legmegfelelőbb legyen.

A cement, homok, oltott mész és víz összekeverésére gyors és kényelmes megoldás a habarcskeverő gép használata. Régen mindent kézzel csináltak, ami egy lassú, fárasztó és igen időigényes feladatnak számított. Az ideális habarcskeverő megvehető a keziszerszamshop.hu oldalon. A kínálatban kapható modellek segítségével a sűrűbb egyveleget is remekül lehet keverni. Egy tartós, könnyen kezelhető, igen hatékony masináról van szó.