Kandalló választást befolyásoló kandalló árak alakulása

kandalló árak

A fa- és széntüzelésű kandallók előnye, hogy miközben meleget varázsolnak, a nagyméretű tűztér ajtó üvegén át látható lángok és izzó parázs látványa barátságos hangulatot varázsolnak az otthonunkban. A fűtési teljesítményüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak nagy méretű helyiségek, hétvégi házak fűtésére, hűvösebb estéken kiegészítő fűtésre.

Biztonságot adhat az a tudat, hogy áram- vagy gázkimaradás esetén sem maradunk hidegben, hiszen a kandallóban bármikor begyújthatunk. Manapság igen széles a kínálat fűtéstechnika terén, így akár többféle fűtési módszert is ötvözhetünk, az elképzeléseinknek csak kandalló árak szabhatnak határt.

A Benkel cég kínálatában széles választékot találunk fűtésre és meleg víz ellátásra szolgáló kandallókból, illetve informálódhatunk a kandalló árak alakulásáról is. Mivel a kandalló vásárlás hosszú távú beruházás, érdemes alaposan átgondolni, hogy valóban ezt a fűtési technológiát szeretnénk-e az otthonunkba, a feltételek adottak-e működéshez, és aztán a kandalló árak függvényében kiválasztani a számunkra megfelelőt.

Kiváló minőségű beépíthető kandallóbetét a Benkel cég kínálatában

A Benkel családi manufaktúra a sok éves gyártási és szakmai tapasztalatának köszönhetően kiváló minőségű, hazai alapanyagokból készült kandallók széles választékát kínálja. A cég által tervezett és gyártott zárt égésű beépíthető kandallóbetét a sok éves gyártási tapasztalatok figyelembe vételével az MSZ EN 13240/2001 szabvány előírásainak megfelelően, korszerű hő- és tűzálló anyagok használatával, takarékos fűtést, kellemes hőérzetet és hangulatos látványt nyújtanak az otthonunkban.

A beépíthető kandallóbetét égőtere öntöttvasból készül, a hátlap belső felülete öntvény hőpajzs elemmel van erősítve, oldalra nyíló 800 fokos hősokkra ellenálló, kerámiaüveggel szerelt öntvény ajtóval van szerelve, aminek az előnye, hogy a kerámiaüveg a tisztaüveg rendszernek köszönhetően könnyen tisztán tartható. Esztétikus megjelenését a külső és belső felület grafitszürke hőálló bevonata biztosítja, a nagyméretű, kihúzható hamuzó tepsi pedig a könnyű tisztítást és működtetést teszi lehetővé.