Johnnie Walker – egy csodálatos ital, amit mindenkinek ki kell próbálnia

johnnie walker

Skócia büszkesége, a világ egyik első számú márkája és a borostyán színű ital kedvelőinek egyik kedvence. A Johnnie Walker talán így definiálható a legjobban. Az ital nemcsak egy klasszikus whisky, hanem igazi legenda az édes, karamellás, füstös illatával és a narancs finom frissességével.

Az üveg formája, a címke egyszerűsége és a csomagolás dizájnos megközelítése pedig még kedveltebbé tette a whisky rajongóinak körében. A márkanév alatt futó blended skót whiskyt gabonából és malátából állítják elő. Ez a gazdag, többrétegű ital olyan karakterrel rendelkezik, amit csak a fajták ügyes keverésével lehet kifejezni. A márkacsalád az egyedi keverékeiről és a gazdag, testes ízeiről híres, amelyek között megtalálható a Red, a Gold, a Black és a Green Label nevet kapó whisky sorozat.

Az italt tisztán, jéggel vagy egy csepp szódával ajánlott fogyasztani. Az ízek robbanása garantált. A díjnyertes Johnnie Walker ideális választás otthoni fogyasztásra és nagyszerű ajándék az enyhe, füstös whiskyk, meg a finom koktélok szerelmeseinek.