Ilyen bababarát szállások vannak Magyarországon

bababarát

Ha kíváncsi arra, hogy hazánkban mik a lehetőségek bababarát hotelek terén, akkor itt az összest megnézheti. A szálláskeres oldalon igen sok bababarát szálláshely közül lehet kiválasztani a megfelelőt. Babával utazni soha nem túl egyszerű dolog és a szülőknek hatalmas segítséget jelentenek azok a szálláshelyek, ahol segítenek a gyerekek körüli teendőkben a szállásadók. Egy családnak már az is hatalmas segítséget jelenthet, ha nem kell a gyerekágyat magukkal vinni és az etetőszék is rendelkezésre áll a szállodába, az egyéb szálláshelyeken. A nagyobb gyermekekkel érkezőknek pedig az jelent nyugodt pihenést, ha a kicsik el tudják magukat foglalni egy játszóházban vagy a szálloda animátor csapata külön foglalkozásokat szervez részükre.

 

A bababarát szállások Magyarországon számtalan helyen elérhetők, így bárhogy is döntsön a család vízparton és hegyvidéken is lehet már igen jó szállásokat bérelni. A Zempléni Vendégház Erdőbényén kellemes klímájú vidéken várja a vendégeket. 3 szobás családi házban egy kisebb család kényelmesen elférhet. A pihenés teljes időtartama alatt a család egyedül lehet a házban, így senkihez sem kell alkalmazkodni. Itt biztosan a család összes tagja ki tudja magát pihenni. Az aktív kikapcsolódás, a kerékpáros túrák, a horgászat és a természetjárás is különleges programnak bizonyulhat. A parkosított udvaron a gyerekek játszhatnak, amíg a felnőttek beszélgetnek. Itt minden reggel madárcsicsergésre lehet ébredni.

Akik inkább a vízparti pihenést részesítik előnyben, azokra vár a Petragabi vendégház egy csendes kis utcában Balatonfenyvesen, ahol egy nagy füves udvar várja a kicsiket és kerékpárbérlés is megoldható. A vízpart mindösszesen 200 méterre található meg a háztól, amely még ősszel is kellemes kikapcsolódást nyújt. A gondosan ápolt gyep, a virágos udvar, a bababarát módon berendezett ház a vendégek teljes kényelmét szolgálja, Babafürdetővel, babaszékkel, etetőszékkel is felszerelt, így ide biztosan nem kell a teljes gyerekszobát elfuvarozni. Az udvarban egy kerti pavilon található, amely a kültéri bográcsozásokat teszi kellemessé. A teraszon fa kerti bútorok, a konyhában mikrohullámú sütő, a kertben homokozó. Ennél nem is kell több, hogy egy kisgyermekes család gondtalanul pihenjen pár napot az év bármely szakában.

 

Akik a téli időszakot inkább egy hotelben töltenék el családjukkal, azoknak ajánljuk Sárváron a Hotel Viktóriát. A 2004-ben megnyílt szálloda közvetlenül az arborétum mellett található meg. A csendes és nyugodt környezetben lévő hotelben minden a vendégek kényelmét szolgálja. Kényelmes és tágas szobákkal, apartmanokkal teszik kellemessé az itt eltöltött időt. Erkélyes és légkondicionált szobák közül is választhatnak a vendégek. A Wellness és Spa részleget az új épület alsó szintjén lehet megtalálni. Itt 12 személyes jakuzzit, fényterápiát és masszázst is igénybe vehetnek a vendégek. Itt található egy infraszauna és egy sókabin is. A hotelben ezen felül kávézó, játékszalon várja az érkezőket.