Hogyan működik a vezeték nélküli töltő?

vezeték nélküli töltő

Az efféle energiaellátás az elektromágneses indukció egyszerű elvét használja. A vezeték nélküli töltő kényelmessé teszi a mobil használatát. A működését illetően azt kell tudni, hogy a kellékben található tekercsek elektromágneses mezőt alakítanak ki, amit a telefonban elhelyezett tekercs elektromos árammá alakít át.

A feszültségkülönbség eredményeként keletkezik áram a zárt áramkörben. Ugyanakkor meg kell említeni azt, hogy az indukciós töltés hatótávolsága meglehetősen kicsi, ebből kifolyólag elengedhetetlen, hogy a készülék közvetlenül érintkezzen a töltőállomás felületével. A vezeték nélküli töltő és a teló között semmilyen szigetelő hatású tárgy vagy felület nem lehet.

A modern variációk a mágneses rezonanciát is alkalmazzák. Ez azt jelenti, hogy a mobil 5 mm helyett, akár 45 mm távolságban is elhelyezhető a központtól, hiszen akkor is felveszi az energiát. A vezeték nélküli töltő garanciával vásárolható meg a szaküzletekből, így Önnek igazán nincs oka aggodalomra. Rendelés esetén a futárszolgálat 1-2 napon belül kézbesíti a csomagot.

Az iPad Air tok remek befektetés

A felhasználók egyik legnagyobb kedvence a mágneses variáció, ami egyaránt óvja a kijelzőt és a hátlapot. Az iPad Air tok alkalmazható akár állványként is. Mindennapi használatra tökéletesen megfelel, hiszen a táblagépet minden oldalról védi a nem kívánatos sérülésekkel szemben.

Különleges innovációs és technikai megoldásokkal is el van látva, mint például az állítható magasság és szélesség, ami több szögből való filmnézést tesz lehetővé. A kiválasztásakor ennek tudatában érdemes a tulajdonságait is figyelembe venni. Tudni kell azt, hogy a befektetett összeg mindig megtérül. Az iPad Air tok beszerzése több szempontból is előnyös.

A gép állapota nagyon sokat számít, főleg akkor, ha modellváltás miatt túl szeretne adni rajta. A megbecsült készülék kifejezetten jól tartja az értékét. Ezzel ellentétben, vagyis karcos kijelző esetén sokat veszíthet az árából, nem beszélve arról, hogy a szervizek milyen nagy összeget kérnek el egy megrongálódott kijelző javításáért. Lényegében az iPad Air tok pénzt takarít meg Önnek.