Edzés online – nincs több kifogás!

edzés online

A fitnesz guruk és modellek görgetése az Instagramon csak annyira inspirál, hogy mozgásra bírjon és motiváltak maradjunk. Az azonnali hozzáférés az edzés online formáihoz óriási segítséget jelenthet. Nemcsak bármit megkérdezhetünk az edzőtől és perceken belül választ kaphatunk tőle, de az, hogy ott van, ha nem vagyunk biztosak benne, miszerint valamit jól csinálunk, esetleg korrigálni kell egy mozdulaton, igazán hasznos. Könnyű visszasüllyedni a kanapéra egy zacskó nasival és azt mondani magunknak, hogy majd holnap edzünk, vagy túl fáradtak vagyunk. Biztosan sokan jól ismerik ezt.

Ha az edzés online történik, a koordinátor segít abban, hogy a kifogásokat a sutba dobjuk. Könnyű kifogásokat találni magunknak, hogy miért nem tudunk edzeni, de próbáljuk meg naponta elmondani ezeket egy másik embernek. Igazából elég kínos lesz. A jó hír az, hogy az edzés online végezve megszünteti mindezeket a problémákat. Az edző elszámoltathatóvá tehet, ami kulcsfontosságú abban, hogy elkötelezettek maradjunk a céljaink iránt.

Sok elemből tevődik össze a bodyART

A program a kínai orvoslás elemein alapul és az embert a test, az elme és a lélek egységeként kezeli. A hangsúly az áramló mozgásokon, a nyújtáson és a relaxációs elemeken van, amelyek a mindennapi életben a fizikai jóléthez vezetnek. A bodyART elősegíti az izmok rugalmasságát, az izomfeszültségek oldódását, az ízületi struktúrák mobilizálódását és javítja az energiaáramlást a testben. A vitalitás növekedése a mindennapi életben, a jobb regenerációs képesség és a mentális egyensúly a pozitív hatásai ennek az egyedülálló tréningnek.

A bodyART helyreállítja a belső egyensúlyt, valamint a speciális gyakorlatok és légzés segítségével csökkenti a stresszt. Egy ilyen foglalkozás aktív funkcionális terhelést, speciális terápiás gyakorlatokat és relaxációs szakaszt tartalmaz. Ez a fitness forma a piramis elvén alapul, más szóval a munkasebesség nem azonnal, hanem fokozatosan növekszik. A bodyART az erőre, a rugalmasságra és a kardióra összpontosít. A fizikai edzés új megközelítése az embereket a lehető legtudatosabbá teszi.