Az érvéghüvely megállja a helyét

érvéghüvely

Bizonyára minden villanyszerelő jól ismeri ezt az aprócska eszközt. Az érvéghüvely elsődleges feladata, hogy a vezetékek összekapcsolásakor összenyomja, valamint fixálja a kábel tartalmát. Nagyon hasznos és biztonságos kiegészítő, amit több verzióban lehet beszerezni. Anyagban és átmérőben is különböznek. A képzett szakember mindig tudja, hogy az adott tevékenységhez melyik darab lesz a tökéletes választás. Nem előnyös, ha az eszköz lazán illeszkedik a vezetékre, mivel a művelet lényege az, hogy a huzalok erősen legyenek összenyomva.

Az érvéghüvely a megjelenése után hamar nagy népszerűségre tett szert. Főként a rugalmas kábeleken való használatra tervezték, hogy könnyebb legyen csökkenteni a kapcsok közötti rövidzárlat rizikóját. Felépítését tekintve egy vékony ónnal bevont rézhenger. Az érvéghüvely a biztonsági funkciója mellett, mechanikai előnyökkel is bír, hiszen megakadályozza a huzalvégek kicsúszását, valamint túlhajtását. Rendkívül gyors és egyszerű általa a munkavégzés, ezért sokak kedvence.

A 3.5 Jack hosszabbító rendkívül masszív

Ez a széles körben elterjedt termék az audio jelek átvitelére alkalmas. A 3.5 Jack hosszabbító nagyobb mozgásteret biztosít a felhasználónak. A pozitívumai közé tartozik, hogy jó ár-érték arányban szerezhető be. A vásárlást lebonyolíthatja a hagyományos szaküzletekben és az online áruházakban egyaránt. Az internetes beszerzésnek a legnagyobb előnye, hogy időt és energiát takaríthat meg. Számos esetben remek akciókkal találkozhat böngészés közben. A kábel tökéletes kapcsolatot biztosít a médialejátszó és az audio berendezés között.

A 3.5 Jack hosszabbító mindkét végén minőségi fémcsatlakozó található, ami 24 karátos arannyal van bevonva. Az érintkezők garantálják a kiváló átvitelt. Az eszköz elegáns megjelenésű, a gyöngyházfényű dugónak és a fekete kábelnek köszönhetően. A belsejében található oxigénmentes tiszta réz kábelt robusztus és rugalmas külső burkolat veszi körbe. A 3.5 Jack hosszabbító nagyszerű választás lehet iPad-hoz vagy táblagéphez. Strapabíróságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a gyártó 30 éves garanciát vállal.