Az automata öntöző és a vízmegtakarítás kéz a kézben jár

automata öntöző

A kert szépségeinek megőrzése sok munkát igényel és ennek a munkának nagy része a locsolás. Ha szeretné, hogy az udvar gyönyörűen nézzen ki, de nem akar sok időt áldozni a vízellátásra, akkor a csapatunk segíthet ebben. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az automata öntöző telepítés területén, így egyszerűen, gyorsan és remek áron tervezzük meg és telepítjük az Ön igényeinek megfelelő ideális kerti öntözőrendszert.

Az egyik ok, amiért érdemes beruházni az automata öntözőkbe, hogy valóban csökkenthetik a felhasznált víz mennyiségét. Az öntözőfejeket közvetlenül a növények mellé helyezhetjük és a ciklusokat úgy időzíthetjük, hogy pontosan annyi víz jusson ki, amennyi szükséges. Ezen kívül sok modern öntözéstechnikai eszköz tartalmaz érzékelőket, amelyek csak akkor indítják be a készüléket, amikor a növényeknek több vízre van szükségük. Így amellett, hogy az automata öntöző rendszer ütemezetten öntözi a növényeket, még az aznapi locsolást is visszatarthatja, ha esik az eső.

Honnan tudhatjuk, hogy az öntözőrendszer javításra szorul

Az automata locsolóba történő jelentős beruházás után frusztráló, ha az leáll. De van megoldás a problémára! A vállalkozásunk többéves iparági tapasztalattal rendelkezik, számos gyártóval dolgozott együtt és részletes eljárást dolgozott ki minden típusú öntözőrendszer javítás esetében. Itthon az anyatermészet nem mindig gondoskodik a gyepről. A nyári hónapok jellemzően száraz és sárga udvart hagynak maguk után, a téli hónapok pedig könnyen elpusztítják a buja füvet, ha azt nem kezelik megfelelően. Ez csak néhány ok, amiért érdemes karbantartani az öntözőrendszert.

Fontos, hogy foglalkozzunk a rendszer problémáival és megoldjuk azokat, mielőtt a költséges öntözőrendszer javítás merülne fel. Szerencsére van néhány figyelmeztető jel, ami a készülék problémáira utal. Ha Ön száraz foltokat vagy víztócsákat észlel a gyep különböző területein, akkor jó esély van arra, hogy az öntözőrendszer javításra vagy beállításra szorul. Gyakran a probléma oka egy szórófej, amit módosítani kell vagy egy szelep, amit ki kell cserélni.