A legjobb lánybúcsú póló

Egy éjszakai bárban vagyok mixer. Szeretek éjjel dolgozni. Olyankor mindenki egy kicsit lazább és vidámabb, mint nappal. Mindenféle ember megfordul nálunk, de legjobban a lánybúcsús csajokat szeretem, több okból is:

  • mindig vastag borravalót adnak,
  • megcsinálják a hangulatot. Ha esetleg éppen kicsit punnyadtak a bárban a vendégek, akkor megérkezik 8-10 hangos lány és minden vendég életre kel (természetesen főleg a férfiak),
  • szeretik a színes koktélokat, mindig sok munkát adnak nekem.

Legutóbb is egy nagy csapat lány érkezett a bárba. Előre foglaltak helyet és tudtuk, hogy lánybúcsúra készülnek. Meg is érkeztek a csajok és nagyot néztem. Fantasztikusan vicces egyenpólók voltak rajtuk. Természetesen az első koktélok készítése közben szóba elegyedtünk és alaposan kifaggattam őket. Elmondták, hogy a lánybúcsú póló beszerzési forrásuk a LOLmarkt webáruháza volt. Ez egy póló specialista internetes shop, ahol rengeteg különböző ilyen ruhadarab kapható.

Nagyon figyeltem, ugyanis a barátnőmmel, Mariannal, pár héttel később esküvőt terveztünk. A párom pedig emlékezetes esküvőt ill. előtte emlékezetes lánybúcsút szeretett volna rendezni. Alig vártam, hogy leteljen a műszakom és hazaérjek. Otthon az első az volt, hogy Mariannt magam mellé ültettem és behívtam a számítógépen a LOLmarkt weboldalát.

Egy modern és jól áttekinthető honlapon találtuk magunkat, ahol nagyon könnyű tájékozódni. Azonnal megtaláltuk a tematikus menüpontok között a lánybúcsú almenüt. És már jöttek is a viccesebbnél viccesebb minták és feliratok. Nálam az „A vadászatnak vége” mindent vitt, de ezt Mariann – érhető módon – nem támogatta. Pedig tulajdonképpen ez arról szól, hogy ő nem vadászhat már többet…

Nála egy visszafogottabb, árnyaltabban fogalmazó modell lett a „best in show”. Ezen a „lánybúcsú ON” felirat mellett egy tételes elszámolás szerepelt a fogyasztással: pezsgő, bor, pénz és csókok mennyisége volt rajta nyilvántartható. Gyorsan átküldte a barátnőinek, hogy mit szólnak hozzá. Mindenki lájkolta a fotót, így Mariann a tettek mezejére lépett, megrendelt 8 darab pólót a LOLmarkt weboldalán.

Személyes átvételt választottunk ki. Nem kellett messzire mennünk, ugyanis a 12 LOLmarkt mintabolt közül az egyik tőlünk csak pár utcára van Dunakeszin. Másnap délután megérkezett az SMS, hogy mehetünk a kész csomagért. Természetesen azonnal kocsiba ültünk, Mariann már nagyon izgatott volt.

Amint hazaértünk, rögtön belebújt a saját pólójába. Tökéletesen nézett ki benne. És a póló nagyon kényelmes volt. Prémium pamut anyaga volt, biztosak lehettünk benne, hogy hosszú használat során sem fog kifakulni vagy megnyúlni. Délután átjöttek hozzánk a barátnői is és tartottak egy közös ruhapróbát. Kiderült, hogy Mariann legjobb barátnőjének túl jól sikerült a felkészülés az esküvőre és nagy lett rá az S méretű póló. Gyorsan írtunk egy emailt a LOLmarkt ügyfélszolgálatára, hogy ilyenkor mi a teendő. 3 percen belül válaszoltak, hogy ne essünk kétségbe. Vigyük vissza vagy küldjük vissza a nem megfelelő méretű ruhadarabot és azt díjmentesnek kicserélik. Visszavittük és az XS méret már tökéletes lett a Mariann barátnőjére is.

A lánybúcsú fantasztikusan sikerült, a pólók sokat hozzátettek a jó hangulathoz. Természetesen én nem vehettem részt rajta, de a fotók alapján átjött nekem is a hangulat.

Mariann több barátnője is elkérte tőlünk a LOLmarkt weboldalának a linkjét. Egyikőjük ugyan már régen túl van a fejének a bekötésén, de kiderült, hogy a LOLmarkt a lánybúcsú pólók mellett nagyon erős más pólókban is: Valentin napi, névnapi, születésnapi, sőt még a konyha ördögeinek és a munka hőseinek szóló tematikus pólókat is forgalmaznak.