A felnőttbarát hotelek előnyei

felnőttbarát hotelek

Számos ok van arra, hogy miért érdemes esélyt adni a felnőttbarát hoteleknek. A felnőttek gyakorta szeretnek édeskettesben eltölteni pár napot és ilyenkor előszeretettel keresnek olyan kikapcsolódási lehetőséget, amelyek felnőttbarátok, azaz a kisgyermekes családok által nem látogatottak. A gyerekektől mentes pihenést azonban nem sok szálloda meri bevállalni, az Erlavilla azonban igen. A felnőttek az Erlavillában végre tényleg kettesben lehetnek és csak egymásra figyelhetnek, távol a gyerekzsivajtól. A nehéz és kimerítő hétköznapok után pár nap kikapcsolódás mindenkinek jár.

Sokan vágynak az ilyen típusú pihenésre, amikor igazi feltöltődést kapnak cserébe a pénzükért. Magyarország legtöbb szálláshelyén ez csak vágyálom marad. A párokat sokszor zavarja, hogy a gyerekek a medencénél a fejük mellett ugranak fejest a vízbe, hangosan akár kiabálva kommunikálnak egymással, amikor éppen pihennének. A romantikázás lehetőségéről már nem is beszélve. A gyertyafényes vacsorát az Erlavillában biztosan nem fogja megzavarni a gyerekek hangoskodása, esetleg szaladgálása. Itt minden a párokért van és a párokról szól. Ma Magyarországon 4 szálláshely közül lehet választani, ha éppen párunkkal szeretnénk gyermekmentes övezetben megszállni, ebből az egyik az Erlavilla. A villa ezen felül nagyon jó helyen fekszik, hiszen Eger mellett található meg, így még a hangulatos borozgatás is nagyon jó program lehet a feltöltődésre.

 

A szálláshely elérhető árakon luxus körülményeket kínál a pároknak. Intim, elszeparált környezete segíti az egymásra hangolódást. Ki ne szeretne itt megpihenni pár napra? A villában összesen 10 szoba található meg, így, ha a közeljövőben szeretnénk párunkkal eltölteni pár meghitt napot, akkor érdemes a foglalást időben elindítani. A szobák gyorsan megtelnek a párokkal, akik végre csak egymásra szeretnének koncentrálni. A stílusos szobák, a prémium életérzés és a dizájnos enteriőr minden szobában megtalálható. A villában ezen felül rendezvények szervezésével, esküvők lebonyolításával is foglalkoznak. A történelmi város közelsége, az egri borvidék, a borospincék intimitása és a különleges villa tökéletes Valentin napi helyszín lehet.