A Bosch SDS fúrószár magas minőséget képvisel

sds fúrószár

A szabványos fúrókhoz hagyományos tartozékok valók. Az SDS fúrószár elnevezése a Slotted Drive System angol kifejezés rövidítéséből származik. A másik nevük a véső- vagy kalapácsfúró és nagyteljesítményű fúrókalapácsokkal kompatibilis. Ezek a szerszámok képesek az acélban, a téglában, a falazatban és a betonban kialakítandó furatok létrehozására. Számos kiváló minőségű, Bosch gyártmányú SDS fúrószár várja a leendő vásárlókat a felhasználóbarát onlineszerszam.hu webáruházban, kedvező ár-érték arányban.

Közös jellemzőjük, hogy mindegyik kimagasló fúrási teljesítményre képes, továbbá, kizárólag az SDS-Max befogású fúrókalapácsokkal együtt használható. Az egyes termékek mellett, feltüntetett leírásnak köszönhetően, könnyű a választás és a hatalmas kínálatban való tájékozódás. Szerepelnek a pontos műszaki adatok is az egyes modellek mellett, mint amilyen a szerszámbefogás. A minőségi SDS fúrószár, amennyiben az alkalmazása körültekintő, sokáig funkcionális marad.

A Bosch körfűrészlap kiváló választás

A körfűrész sokoldalú készülék, vágható vele számos különféle alapanyag, mint például műanyag, alumínium, fa, furnér, OSB és MDF lapok is. Azonban ajánlott figyelni arra, hogy gyakorlatilag mindegyik anyaghoz eltérő körfűrészlap való, amennyiben a hatékony és pontos munkavégzés a cél. Az onlineszerszam.hu webshopban számos körfűrészlap áll az érdeklődők rendelkezésére, mindegyik a német Bosch gyártó terméke és közös jellemzőjük a magas minőség és az időtállóság, valamint ennek köszönhetően a kiváló ár-érték arány, hiszen még gyakori használat mellett is ezek a lapok szinte alig kopnak.

A kínálat széles, a tájékozódás ezen a téren a weboldalon feltüntetett egyéni paraméterek figyelembevételével azonban megoldható. Az egyes modellek mellett, minden esetben szerepelnek az adott darabra vonatkozó technikai karakterisztikák is. Mindig lehet tudni, hogy a szemrevételezett típus melyik anyag megmunkálására van szánva. A korszerű körfűrészlap tiszta vágási felületet hagy maga után, valamint halk munkavégzést is szavatol.